• Linja Logistics

    Linja Logistics Internationaal transport op het hoogst mogelijke niveau. Voor onze klanten zijn we een betrouwbare partner waarmee we samenwerken om de beste oplossingen te vinden.
  • Uw zorg, Onze zorg

    Elke bestemming, Linja Logistics, Expediteur en transport adviseur zorgt hiervoor. Onze Leus : Op elke manier tot elke bestemming !
  • 1
  • 2

Wereldwijd

Linja zorgt voor zeevracht tarieven, Douane verplichtingen en inklaringen EN Verzorgt het transport “ Van Deur tot Deur “. Natuurlijk doen we ook andere logistieke handelingen: Opslag, In/uitslag, Orderverwerking , en alle verdere handelingen die nodig zijn in het logistieke proces

Europa

Transport binnen Europa gaat het best met specialisten. Door dekking van alle Europese landen met een lokale partner, die de exacte regelgeving kent, kunnen we de beste en meest economische wijze van transport van uw goederen regelen.

We werken nauw samen met geselecteerde partners met de juiste kennis van de lokale markt.

Transport per trein, truck, schip of vliegtuig, Linja kent de weg, en hierdoor kunt u vertrouwen op snelheid, bevlogenheid en succes!

In Finland hebben we zelfs een speciaal contact.

 


Wereldwijd

Behalve Europa, weet Linja logistics ook de weg in andere werelddelen; het verre Oosten (we spreken hier zelfs Chinees), het Midden Oosten, de Verenigde Staten en Latijns Amerika
In de Dominicaanse Republiek hebben we ook een speciaal contact

  • Warehousing
  • Grouppage

Linja Logistics biedt een warehouse concept aan dat u de flexibeliteit geeft om in de gehele Europese markt te opereren en overal volledig profijt te kunnen generen.

We kunnen opslagfaciliteiten en distributie centra aanbieden in Nederland, Noorwegen, Denemarken, Finland en Zweden EN de Dominicaanse Republiek; Allen uitgerust met de meest moderne systemen op het gebied van lading behandeling. Hier bieden we alles-wat-u-wenst op het gebied van order-picking, retourgoederen, assemblage, verpakken etc. Alle activiteiten zijn uiteraard op maat gesneden naar de wensen van de klant.

Groupage is het verzamelen van zendingen van verschillende klanten; allen bestemd voor een bepaald land. Deze zendingen gaan dan als 1 zending naar het betreffende land, alwaar onze lokale partner er voor zorgt dat het uitgeleverd wordt aan de klanten ter plaatse.

Voor deze vorm van dienstverlening werken we nauw samen met gespecialiseerde partners. Linja is goed in groupage vanuit het Verre Oosten(China,Vietnam,Singapore,Japan, Thailand etc.) en naar de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken.

Deze groupage zendingen gaan per container; het verschil in dienstverlening met auto is duidelijk in de kosten. Het voordeel van speciaal geselecteerde partners is dat we distributie in alle boven genoemde landen kunnen bieden niet alleen in de zomer, maar ook in de winter, als alles vol ijs en sneeuw ligt.

Transport per container leidt tot zeer frequente en snelle leveringen.

Betrokkenheid jegens onze klanten en hun goederen is een van de bouwstenen in onze organisatie.

Contact Linja

Linja Logistics
Geersbroekseweg 3a 39
4851 RD
Ulvenhout
Nederland
+31 (0) 6 551 315 61
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
VCard

Contact Finland

Taneli Eriksson
Linja Logistics Oy
PL 6
01621 Vantaa
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vaihde +358 (0)10 526 33 00
Suora +358 (0)40 725 43 76

Contact Latijns Amerika

Linja Logistics
Oficina América Latina
Calle Padre Jaime Amengual, No. 36
Santiago Rodriguez
República Dominicana
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.linja.nl
tel: + 1 849 275 7088
tel: + 1 829 725 3410
tel: + 31 6 83538193

Neem contact op

Neem eens contact met ons op. Wilt u ook ervaren wat Linja logistics u kan bieden op logistiek vlak zodat u Europa kunt veroveren? Aarzel niet en bel ons of stuur een e-mail; u krijgt er geen spijt van.

Bedrijfsgegevens
Adres:
Geersbroekseweg 3a 37
Postcode:
4851 RD
Stad:
Ulvenhout
Land:
Nederland
E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
VCard:
Contactformulier
* required field
U heeft geen naam ingevuld
U heeft geen telefoon nummer ingevoerd
U heeft geen e-mail op gegeven of een foutief e-mail adres ingevoerd!
U heeft geen bericht geplaatst
Ongeldige invoer